Antibulli Håndbold Prisen 2019 – indstil jeres klub nu

Er fællesskab vigtigt for jer? Betyder sammenholdet lige så meget som resultaterne? Ser I forældre som stærke medspillere? Så kan I vinde Antibulli Håndbold Prisen 2019 på 20.000 kr. Deadline for tilmelding er 31. juli.

Trivsel og god børnehåndbold går hånd i hånd. Det samme gør trivsel og et stærkt børnefællesskab. Det er grundtanken i Antibulli Håndbold, som er udviklet af Mary Fonden og MH24 – Foreningen Mikkel Mod Mobning i fællesskab.

Antibulli Håndbold Prisen hylder fællesskabet i børnehåndbolden og går derfor til børneafdelingen i en klub, som kontinuerligt arbejder for at styrke fællesskabet både på de enkelte hold og på tværs af årgange i klubben.

Antibulli Håndbold Prisen overrækkes ved charity matchen Århus Håndbold-Paris Saint-Germain i Ceres Arena den 16. august 2019 i Aarhus. Med prisen følger 20.000 kroner til en fællesskabende aktivitet for alle klubbens børnehold.

Både trænere, spillere, klubledelse, forældre og andre i og omkring en klub kan indstille børneafdelingen til Antibulli Håndbold Prisen. Har I oplevet andre klubber have et godt blik på spillernes trivsel og sammenholdet på tværs, kan I også indstille dem.

Der findes mange gode eksempler på at arbejde med sammenhold og trivsel, og prisen gives derfor for det gode initiativ og det kontinuerlige arbejde for, at alle børneafdelingens spillere er glade for at gå til håndbold.

Hvad lægger vi vægt på?

I kåringen af Antibulli Håndbold Prisen lægger vi vægt på:

Sådan indstiller I

Deadline

Deadline for indstillinger er onsdag den 31. juli 2019.